Luca fonteinen

Voor een gekleurd of decoratief fontein in het toilet kiest u voor Luca fonteinen. Stijlvol, praktisch en gemaakt van de beste materialen. De uitgebreide collectie omvat vele uitvoeringen, kleuren en formaten. Speelse ronde fonteinen, een chique ovaal fontein of toch liever een strak design? We hebben ze voor u klaarstaan in onze showroom. Er is keuze uit fonteinen voor inbouw, losse opzet fonteinen en fonteinen voor montage aan de wand. Maak van het toilet een harmonieus geheel met een design toiletpot en fonteinkraan. Kom langs en we helpen u graag op weg met mooie combinaties en de juiste  tegels voor uw toilet. 

Luca fonteinen 

keramik
solid surface
mat en glans
veel kleuren

 

 

Kleuren

Wit
Zwart
Antracite
15 Globo kleuren

Uitvoeringen

opbouw
inbouw
wandmontage

Globo toiletten

Maak het toilet compleet met een design toiletpot. Bekijk onze collectie met stijlvolle potten van  Globo.

Kom langs voor kleurrijke en decoratieve Luca fonteinen

In onze showroom in Naaldwijk kunt u ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle fonteinen van Luca en Globo. De design fonteinen uit Italië vormen een echt aanwinst voor uw toilet. We hebben ook bijpassende toiletpotten en kranen voor u klaarstaan. We bieden naast artikelen voor het toilet ook alles voor een moderne badkamer. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We werken met  hoogwaardige producten van de beste merken, dus een bezoekje aan onze showroom is zeker de moeite waard!

Fonteinen in 14 moderne kleuren

Agata

Bluette

Cachemire

Castagno

Fard

Felce

Ghiaccio

Lime

Mat Zwart 

Mattone

Mat Wit

Perla

Senape

Smoke

 Luca fonteinen in vele uitvoeringen

Het assortiment is omvangrijk en boordevol variaties. Er is altijd wel een fontein die past bij uw smaak en de inrichting van uw toilet. Fonteinen voor inbouw, opbouw, wandbevestiging en plaatsing in een frame, we leveren ze allemaal. Onder een kleine greep uit de collectie fonteinen van Luca en Globo Ceramics.

Luca fonteinen

Wandfontein
 30,5x25x12 cm  

Wandfontein
40×21,5×12 cm  

Wandfontein
40x22x12 cm  

Wandfontein
40x22x12 cm  

Fontein opzetwastafel rond
          24x24x12 cm

Fontein opzetwastafel rond
          24x24x12 cm

Fontein opzetwastafel rond
           24x24x12 cm

Wandfontein rond
     27x24x12 cm

Globo fonteinen

Fontein Glans Wit
50x25x12cm

Fontein Glans Wit
30x20x14cm

Fontein Glans Wit
40x25x12cm

Fontein Beige
40x32x16 cm

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.