Instamat design radiatoren

 Verwarming kan ook mooi zijn! De omvangrijke collectie van Instamat design radiatoren bewijst dat functionaliteit en vormgeving heel goed samengaan. De stijlvolle radiatoren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren en vormen een bijzonder stijlelement overal in huis. De radiatoren zijn mooi te combineren met uw interieurstijl en persoonlijke smaak. Instamat biedt een passende radiator voor elke leefruimte en verwarmingssysteem. De collectie omvat ook elektrische radiatoren, die ontworpen zijn om gezien te worden. Kom langs en laat u verrassen door het gevarieerde aanbod.

Instamat

14 series
design
aluminium

horizontaal en verticaal 
handdoekfunctie
elektrisch en CV 

 

Kleuren

Wit
Zwart

Antraciet
200 kleuren

Uitvoeringen

Chroom
RVS
Metallic
Staal 

Handdoekwarmer

Handig in de badkamer: JAY, een elektrische en zuinige handdoekwarmer. Strakke vormgeving in verschillende kleuren. Ook voor uw badjas!

Kom langs voor design radiatoren van Instamat. Ook elektrisch!

In onze showroom in Naaldwijk kunt u een moois selectie design radiatoren van Instamat bekijken. De collectie is zo groot dat we ze niet allemaal in huis hebben, maar kunnen wel alle radiatoren uit de collectie leveren. Naast conventionele radiatoren bieden we ook elektrische radiatoren die fungeren als aanvulling op het verwarmingssysteem. Elektrische verwarming heeft veel voordelen: de radiatoren hebben een lange levensduur, zijn veilig, stil én energiezuinig. De radiatoren geven een aangename en gelijkmatige stralingswarmte af en zijn eenvoudig te installeren zonder verwarmingsbuizen. Een stroompunt is voldoende!

Instamat radiatoren in vele kleuren en uitvoeringen

Het assortiment is omvangrijk en boordevol variatie. Er is altijd wel een design radiator die past bij uw smaak en inrichting. Vierkante, ronde, ovale of een radiator met vouwen om uw handdoek op te hangen, het is allemaal aanwezig in deze unieke collectie.