Geberit toiletten

Voor optimale wc techniek en stijlvol design kiest u voor een Geberit toilet. De bekende fabrikant is al vele jaren marktleider en altijd innovatief. Zo zijn de toiletten zijn uitgerust met Turbo Flush, een krachtige spoeltechniek. Voor eenvoudige montage zijn de toiletten voorzien met met het Easy Fast Fix systeem. Er is een ruime keuze in modellen, voor een zwevend toilet of een stijlvolle vrijstaande toiletpot. Ga voor een hoogwaardig en compleet toilet met een inbouwreservoir en bedieningspaneel in verschillende kleuren van Geberit. We hebben toiletten uit de collectie Acanto en iCon voor u klaarstaan in onze showroom.

Geberit

Alcanto
iCon
kristal porselein
dipspoel-wc
eenvoudig reinigen

Kleuren

Wit

Uitvoeringen

vrijstaand
zwevend

Toiletpot in kleur

We hebben nog meer toiletpoten in huis. Wat dacht u van een toiletpot in een moderne kleur? Bekijk onze collectie potten van Globo

Kom langs voor stijlvolle Geberit toiletten

In onze showroom in Naaldwijk kunt u ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle toiletten van Geberit. De functionele en fraaie vormgegeven toiletpotten vormen de basis voor uw toilet.  We bieden naast producten voor het toilet ook alles voor een moderne badkamer. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We werken met  hoogwaardige producten van de beste merken, dus een bezoekje aan onze showroom is zeker de moeite waard!

Vele uitvoeringen

Het Geberit assortiment is omvangrijk en heel gevarieerd. Er is altijd wel een toiletpot of bidet die past bij uw smaak en het toilet.

Geberit Acanto

Wandcloset met wc-zitting
           36×38,5×53 cm

  Wandcloset zonder zitting
           35,5×33,5×53 cm

       Staande wc
     35×42,5×51 cm

Wc zitting
  Wit Glans

Geberit iCon

Wandcloset met wc-zitting
        35,5×37,5×53 cm

        Staande wc met zitting
      35x33x54 cm

Wc zitting
 Wit Glans

Wc zitting
 Wit Glans

Wandcloset 
  35x33x54 cm

  Wandcloset  
35,5x33x53 cm

Staande wc
  35,5x40x63,5 cm

              Staande wc
             35x41x56 cm

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.