Mondiaz Aivy

Creëer een stijlvolle en functionele badkamer met de Mondiaz Aivy badkamermeubels. Deze moderne en praktische meubels bieden comfort voor elke dag. De meubels zijn verkrijgbaar in vier formaten. De tijdloze collectie is het resultaat van doordachte ideeën en innovatieve technieken, met keuze uit diverse kleuren met een egale toplaag of warme houtstructuren. Er is altijd een meubel en wastafel die passen binnen uw budget en stijl. Bezoek onze showroom in Naaldwijk voor persoonlijk advies bij het samenstellen van een functioneel en duurzaam badkamermeubel.

Aivy

4 kleuren
4 formaten
softclose
greeploos
maatwerk
Melamine
MDF

Kleuren

Talk
Urban
Chai
Mocha

Formaten (bxhxd)

60x50x45 cm
80x50x45 cm 
100x50x45 cm
120x50x45 cm

Mondiaz

Meer Mondiaz badkamermeubels? Bekijk hier de andere serie’s uit de  collectie.

Kom langs voor een moderne badkamermeubel Mondiaz Aivy

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met een modern badkamermeubel uit de serie Mondiaz Aivy of een meubel uit de serie Alan, Vica Lux en Kurve. We bieden naast badkamermeubels echt alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim assortiment aan mogelijkheden van diverse merken. Onder treft u een kleine greep uit het grote scala mogelijkheden uit de serie Mondiaz Aivy.

Keuze uit 2 kleuren en 2 houtsoorten

Talc

Urban

Chai

Mocha

Aivy 60 cm

Talk

Urban

Chai

Mocha

Aivy 80 cm

Talk

Urban

Chai

Mocha

Aivy 100 cm

Talk

Urban

Chai

Mocha

Aivy 120 cm

Talk

Urban

Chai

Mocha

Aivy 120 cm dubbele wastafel

Talk

Urban

Chai

Mocha

bekijk meer badkamermeubels van Mondiaz

Mondiaz
Alan

Mondiaz
Kurve

Mondiaz
Vica DLux

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.