INK fonteinen

 U kunt alle kanten op met de omvangrijke collectie van INK fonteinen. De collectie omvat moderne oplossingen voor elke toiletruimte. Van een strak fontein op een onderkastje, tot een speels rond fontein om te plaatsen op een plank, u vindt het allemaal terug in de INK collectie. U kunt kiezen uit diverse materialen zoals porselein, polystone en quartz, maar ook uit moderne uitvoeringen van staal. En voor meer kleur in het toilet kunt u kiezen uit een van de vele kleuren of afwerkingen zoals mat zwart of een elegante marmerlook. Kom langs en we helpen u graag op weg met een praktisch en stijlvol fontein voor het toilet. U kunt ook direct een mooie bijpassende kraan en toiletpot uitzoeken uit onze ruime assortiment.

INK fonteinen 

18 modellen
met fonteinframe  fonteinonderkastje
veel kleuren
diverse formaten 

Kleuren

Wit
Zwart
Grijs
Wit Marmer

Uitvoeringen

opbouw
wandmontage
hoekmontage

Toiletpotten

Maak het toilet compleet met een design toiletpot. Bekijk onze collectie  stijlvolle potten van  Globo.

Kom langs voor kleurrijke en decoratieve INK fonteinen

In onze showroom in Naaldwijk kunt u ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle fonteinen van INK. We bieden naast artikelen voor het toilet ook alles voor een moderne badkamer. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We werken met  hoogwaardige producten van de beste merken, dus een bezoekje aan onze showroom is zeker de moeite waard!

 INK fonteinen in vele uitvoeringen

et assortiment van INK is omvangrijk en boordevol variaties. Er is altijd wel een fontein die past bij uw smaak en de inrichting van uw toilet. Fonteinen voor inbouw, opbouw, wandbevestiging en plaatsing in een frame, we leveren ze allemaal.  

INK fonteinen

   Jazz XS Mat Wit
      36x20x5 cm

 Vice Mat Wit
  27x27x9 cm

Hangar Mat Wit
    40x20x30 cm       

Play Zwart
40x22x3,2 cm  

    Enter Marmer
    40x22x1,6 cm

Versus Marmer
  36x18x9 cm  

Matrix Quartz Beton
     27x27x10 cm       

Contra Quartz Zwart
      40x22x10 cm  

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.