Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera douchewc zet in alle opzichten nieuwe standaarden neer en is het vlaggenschip van de Geberit douchewc’s. Deze innovatieve toiletoplossing biedt niet alleen een uitzonderlijke functionaliteit, maar is ook nog eens een lust voor het oog. De uitzonderlijke combinatie van functie en design voldoet aan alle eisen die je maar kunt hebben op het gebied van toiletten. Met een breed scala aan geweldige functies is deze Geberit douchewc perfect voor wie van puur comfort houdt, terwijl het tegelijkertijd de hygiëne bevordert.

Mera

WhirlSpray douchetechnologie
Randloos keramiek
TurboFlusch technologie
Afstandsbediening en app
Instelbare douchewater Temperatuur (via app)
Lady douche en veel meer…

Kleuren

Alpien Wit
Alpien Wit met glans verchroomd

Uitvoeringen

Comfort wand wc
Classic wand wc

Compleet toilet

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een modern en praktisch toilet en badmkamer. Fonteinen, kranen, spiegels en tegels. Bekijk ook onze fonteinen

Innovatieve douchewc Mera met vele functies  

De nieuwste generatie douchewc’s van Geberit zijn uitgerust meer een breed scala aan functionaliteiten die zijn ontworpen voor bedieningsgemak, comfort en persoonlijke hygiëne. Het is dus een waardevolle investering waar u vaak plezier van zult hebben, we gebruiken tenslotte de wc meerdere malen per dag. We bieden naast het topmodel Mera, ook twee andere modellen: de instap douchewc Alba en de Sela, die over meer opties beschikt en tevens verkrijgbaar is in een unieke vierkante uitvoering.

Mera Classic & Comfort


Alpien Wit

Glans verchroomd

Mera Classic opties

Instelbare watertemperatuur

Individueel instelbare stand douchearm

5 instelbare waterstraal sterktes

Ontkalkingsfunctie

Bediening via de app

WhirlSpray douchetechnologie

Gebruikers detectie

3 programmeerbare gebruikersprofielen

Closet zonder spoelrand TurboFlush

Softclose

Afstandsbediening

Warmelucht föhn

Oscillerende douche

QuickRelease-functie

Geurzuivering

Ladydouche

Energie spaarmodus

extra opties Mera Comfort

Automatische wc-deksel

Oriëntatielicht

Verwarmde wc-zitting

Moderne collectie toiletten  

In onze showroom kunt u ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle en gekleurde toiletpotten van Globo en Geberit. We bieden naast wc potten alles voor een mooi en praktisch toilet. Zo kunt u bij ons ook kranen, fonteinkommen en spiegels voor het toilet bekijken en met elkaar combineren. Voor de wand en de vloer van de toiletruimte hebben we een ruime collectie tegels voor u klaarstaan. Voor elke stijl en budget, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts.