Fontein voor het toilet

Bent u op zoek naar een mooi fontein voor uw toilet? Kom dan eens langs naar onze overzichtelijk showroom in Naaldwijk. We bieden een ruime collectie fonteinen in vele uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Stijlvol, praktische en mooi te combineren met de toiletpot. Er zijn ook bijpassende waskommen verkrijgbaar voor uw badkamer voor een harmonieus geheel in huis. Voor de fonteinkraan en het sifon hebben we tevens een actueel assortiment voor u klaar staan. Prachtige kranen in vele designs en afwerkingen. Kom langs en we helpen u graag op weg met mooie combinaties.

Merken

Luca
INK
Looox

 

Uitvoeringen

veel kleuren
inbouw
opbouw 
diverse materialen
vele formaten
hoekfonteinen

Kleuren

Wit, Zwart, Terrazzo,
Beige, Rust, Antraciet en 
14 Globo kleuren

Compleet toilet

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een modern en praktisch toilet. Potten, kranen, spiegels en tegels. Bekijk ook onze toiletpotten.

Ruim assortiment fonteinen staan voor u klaar 

In onze showroom kunt u compleet ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle fonteinen van Luca, INK en LoooX. We bieden naast een modern fontein echt alles voor een mooi en praktisch toilet. Zo kunt u bij ons toiletpotten, kranen en spiegels voor het toilet bekijken en met elkaar combineren. En voor de wand en de vloer van de toiletruimte hebben we een ruime collectie tegels in huis in vele looks en formaten voor u klaarstaan. Voor elke stijl en budget, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts.

LUCA
Fonteinen

INK
Fonteinen

LOOOX
Fonteinen

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.