LoooX fonteinen

Geef een stijlvolle touch aan uw toilet met Looox fonteinen. Met deze kleine en moderne waskommen bent u verzekerd van een functioneel én elegant accent in het toilet. De waskommen zijn speciaal ontworpen voor kleine ruimtes wat u extra ruimte oplevert en het toilet rustiger oogt. Er zijn diverse modellen en formaten fonteinen verkrijgbaar. Heeft u een groter toilet? Dan kunt u ook een leuke waskom van LoooX plaatsen. Maak het toilet compleet met een eikenhouten shelf om het fontein op te plaatsen.

LoooX fonteinen 

klein formaat
8 kleuren
keramiek

solid surface
bijpassende shelf

Kleuren

Wit, Zwart, Terrazzo,
Beige, Light Grey, 
Dark Grey,
Rust en Calacatta

Uitvoeringen

opbouw
wandmontage
vrijstaand

LoooX waskommen

Meer van Looox? Bekijk onze collectie met stijlvolle waskommen voor de badkamer.

Kom langs voor stijlvolle en decoratieve LoooX fonteinen

In onze showroom in Naaldwijk kunt u ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle fonteinen van Luca en Globo. De design fonteinen zijn echt een aanwinst voor uw toilet. We hebben voor het toilet ook stijlvolle toiletpotten en kranen in huis. We bieden naast artikelen voor het toilet ook alles voor een moderne badkamer. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We werken met  hoogwaardige producten van de beste merken, dus een bezoekje aan onze showroom is zeker de moeite waard!

 Fonteinen in vele uitvoeringen

Het assortiment is omvangrijk en boordevol variaties. Er is altijd wel een fontein die past bij uw smaak en de inrichting van uw toilet. Fonteinen voor inbouw, opbouw, wandbevestiging en plaatsing in een frame, we leveren ze allemaal. We bieden fonteinen van Luca, INK en LoooX.

LoooX fonteinen

Looox fonteinen

    Solid Basin Rectangle
42,5×22,5×8,5 cm

Looox fonteinen

Ceramic Small Wit   
    23x23x13 cm         

Ceramic Small Grey 
    23x23x13 cm       

Ceramic Terrazzo Beige
           23x23x13 cm    

LoooX shelf

Wooden Mini Base Shelf
40x23x7 cm