Geberit AquaClean Sela

De Geberit AquaClean Sela douchewc is zonder twijfel een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante en stijlvolle toevoeging aan zijn badkamer. Dankzij het strakke en hoogwaardige design, gecombineerd met materialen van de beste kwaliteit, weet deze douchewc een ongekende luxe uit te stralen. Het is dan ook niet voor niets dat deze wc voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De AquaClean Sela is verkrijgbaar in meerdere modellen, waaronder een klassiek model met een fraaie alpien witte kleur of glans-verchroomd design. Maar er zijn nog meer opties beschikbaar, waaronder een stijlvolle wit matte afwerking of een hoekig design. Zo weet u zeker dat u altijd de perfecte match vindt voor uw smaakvolle badkamerinrichting.

Sela

WhirlSpray douchetechnologie
randloos keramiek
TurboFlusch technologie
afstandsbediening en app
instelbare douchewater temperatuur (via app)
Lady douche en veel meer…

Kleuren

Alpien Wit
Alpien Wit met glans verchroomd
Wit Mat

Uitvoeringen

Comfort wand wc
Classic wand wc

Compleet toilet

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een modern en praktisch toilet. Fonteinen, kranen, spiegels en tegels. Bekijk ook onze fonteinen

Innovatieve douchewc Sela met vele functies  

De nieuwste generatie douchewc’s van Geberit zijn uitgerust meer een breed scala aan functionaliteiten die zijn ontworpen voor bedieningsgemak, comfort en persoonlijke hygiëne. Het is dus een waardevolle investering waar u vaak plezier van zult hebben, we gebruiken tenslotte de wc meerdere malen per dag. We bieden naast het model Sela, ook twee andere modellen: de instap douchewc Alba en de topmodel Mera, die over alle opties beschikt en tevens verkrijgbaar is in 2 uitvoeringen.

Oriëntatielicht

3 programmeerbare gebruikersprofielen

Bediening via de app

Afstandsbediening

Closet zonder spoelrand TurboFlush

WhirlSpray douchetechnologie

5 instelbare waterstraalsterktes

Individueel instelbare stand van de douchea

Instelbare watertemperatuur

Oscillerende douche

Ladydouche

Softclose

QuickRelease

Gebruikersdetectie

Ontkalkingsfunctie

Energie spaarmodus

Sela en Sela Square

Sela
Glans verchroomd

Sela
Alpien Wit

Sela Sqare
Glans verchroomd

Sela Sqare
Alpien Wit

Moderne collectie toiletten  

In onze showroom kunt u ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle en gekleurde toiletpotten van Globo en Geberit. We bieden naast wc potten alles voor een mooi en praktisch toilet. Zo kunt u bij ons ook kranen, fonteinkommen en spiegels voor het toilet bekijken en met elkaar combineren. Voor de wand en de vloer van de toiletruimte hebben we een ruime collectie tegels voor u klaarstaan. Voor elke stijl en budget, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts.