Mondiaz Kurve

Mondiaz Kurve badkamermeubels zijn een echte aanwinst voor de badkamer. Met massief eiken stroken, verkrijgbaar in Oak en Walnut, straalt dit meubel charme en vakmanschap uit. De zachte rondingen en slimme deuren nodigen staan garant voor zorgeloss gebruik, terwijl de royale lade de ruimte optimaal benut. Personaliseer Mondiaz Kurve naar wens, van strak tot afgerond, in diverse maten. Maak een statement met hoogwaardige wastafels van Mondiaz in twee Solid Surface kleuren. Kom langs en wij helpen u graag op weg met het samenstellen van uw Mondiaz badkamermeubel.

Kurve

2 kleuren
27 formaten
push to open
greeploos
maatwerk
Melamine

Kleuren

Oak
Walnut

Formaten (bxhxd)

50x40x46 cm
75x 40×46 cm 
100x40x46 cm
180x 40×46 cm en veel meer…

Mondiaz

Meer Mondiaz badkamermeubels? Bekijk hier de andere serie’s uit de  collectie.

Kom langs voor het stijlvolle Mondiaz Kurve badkamermeubel

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met een modern badkamermeubel uit de serie Mondiaz Kurve of een meubel uit de serie Aivy, Alan en Vica Lux. We bieden naast badkamermeubels echt alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim assortiment aan mogelijkheden van diverse merken. Onder treft u een kleine greep uit het grote scala mogelijkheden uit de serie Mondiaz Kurve.

Keuze uit 2 houtsoorten

Oak

Walnut

Kurve 50 cm

Oak

Oak

Walnut

Walnut

Kurve 75 cm

Oak

Oak

Walnut

Walnut

Kurve 120 cm dubbele wastafel

Oak

Oak

Walnut

Walnut

Kurve 200 cm dubbele wastafel

Oak

Oak

Walnut

Walnut

bekijk meer badkamermeubels van Mondiaz

Mondiaz
Aivy

Mondiaz
Alan

Mondiaz
Vica DLux

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.