Badkamermeubels

Er is vandaag de dag veel mogelijk met badkamermeubels. U kunt een badkamermeubel geheel zelf samen stellen met een ruime keuze uit kleuren, afwerkingen en indeling op maat. Naast diverse standaard formaten is het ook mogelijk een meubel samen te laten maken met uw eigen formaten. Een maatwerk meubel die naadloos past in de badkamer met een afwerking naar keuze. Een meubel die volledig aansluit bij uw smaak en de stijl van de badkamer. Kies voor een praktisch en kwalitatief meubel voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom langs en we helpen u graag op weg met het samenstellen van uw badkamermeubel.

Merken

Loox Tailor Made
Sanibell
* Bliss
* INK
* Proline

 

Uitvoeringen

veel kleuren
diverse afwerkingen
basis collecties
maatwerk
lades en deuren
inbouw & opbouw wastafel
eigen formaten

Kleuren

Wit
Zwart
Taupe 
Greige Eiken 
Noten
Grey

Alles voor uw badkamer

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een moderne en duurzame badkamer. Wat dacht u van onze collectie kranen

Kom langs voor badkamermeubels in vele uitvoeringen, formaten en maatwerk

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met badkamermeubels van LoooX. Maar we bieden nog meer moderne meubels voor de badkamer, zoals de aansprekende collectie van Sanibell. U stelt het meubel geheel zelf samen met een ruim programma aan mogelijkheden. We bieden naast badkamermeubels  alles voor een mooie en praktische badkamer voor vele jaren zorgeloos gebruik. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een verwarmde spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken.

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.