Badkamerspiegels

Er is een hele wereld vol mogelijkheden als het gaat om badkamerspiegels! Geef de badkamer de juiste look met een ronde of rechthoekige vorm of een spiegel met led verlichting of verwarming, er is altijd een spiegel die past bij uw woonstijl. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en afwerkingen en  bekijk prachtige spiegels in onze showroom. Kom langs en ga voor mooi!

Merken

Martens Design
Sanibell
* Bliss
* INK
* Proline

 

Uitvoeringen

diverse maten
standaard assortiment
maatwerk
rechthoek
rond
hexagon
ovaal

Kleuren

Bronze
Koper
Gunmetal
Black
Messing
Naturel eiken

Uitvoeringen

Ingebouwde led verlichting
Led dimmer
Digitale klok
Spiegelverwarming
tegen condensvorming
Bluetooth radio

Kom langs voor de mooiste badkamerspiegels 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met mooie badkamerspiegels van Martens Design en Sanibell. Spiegels in vele formaten, kleuren en uitvoeringen. En wilt u extra bergruimte in de badkamer, we hebben ook praktische spiegelkasten voor u klaarstaan. We bieden naast spiegels werkelijk alles voor een moderne en praktische badkamer voor vele jaren zorgeloos gebruik. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met maatwerk badkamermeubels en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken.

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.