Sanibell spiegels

Bent u op zoek naar stijlvolle en functionele spiegel voor de badkamer? Kom dan langs om de collectie Sanibell spiegels te bekijken in onze showroom. Moderne spiegels met led verlichting en sensorschakelaar voor optimaal gebruikersgemak en voorzien van sfeervolle verlichting. Bovendien heeft u met spiegelverwarming geen last meer van condensvorming en is de spiegel altijd klaar voor gebruik. Het assortiment is veelzijdig met een ruime keuze aan vormen, afwerkingen en formaten. Wilt u een praktische spiegel met opbergruimte? Kies dan voor een spiegelkast uit de aansprekende collectie van Hollandse bodem.

Sanibell

Diverse maten
5 kleuren frames
LED verlichting
Spiegelverwarming

 

Kleuren

Naturel eiken
Mat zwart
Mat goud
Geborsteld RVS
Geborsteld koper

Uitvoeringen

Rechthoek
Rond
Hexagon
Ovaal

Sanibell

Bekijk ook moderne en praktische meubels voor de badkamer van dit oer-Hollandse merk. Sanibell badkamermeubels in vele uitvoeringen en maatwerk oplossingen.

Kom langs voor de prachtige collectie spiegels van Sanibell 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met mooie badkamer spiegels van Sanibell en Martens Design. Spiegels in vele formaten, kleuren en uitvoeringen. En wilt u extra bergruimte in de badkamer, we hebben ook praktische spiegelkasten voor u klaarstaan. We bieden naast spiegels werkelijk alles voor een moderne en praktische badkamer voor vele jaren zorgeloos gebruik. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met maatwerk badkamermeubels en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken.

Bliss

Spiegelkast mat Antraciet
Spiegelkast met led verlichting
Staalframe mat Zwart
Rechthoek met led verlichting

INK

Spiegelkast led onderverlichting
Ovaal zonder verlichting
Rechthoek zonder verlichting
Ronde met mat zwart frame

Proline

Rechthoek met led verlichting
Spiegelkast comfort led verlichting
Rechthoek zonder verlichting
Vierkant met led verlichting

bekijk ook prachtige spiegels van Martens Design

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.