LoooX waskommen 

Maak de badkamer of het toilet compleet met een stijlvolle waskom van LoooX. De waskommen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren zoals zwart, donkergrijs, lichtgrijs en roest. Maar er zijn ook  decoratieve varianten zoals de Ceramic Terrazzo. Kies voor Italiaans design met deze speelse waskommen met de kenmerkende gekleurde scherven. Voor een elegante ronde waskom hebben we de Ceramic Round voor u klaarstaan. Wat u ook mooi vindt, we hebben altijd een waskom die past bij uw badkamer. Kom ze zelf bekijken!

LoooX

6 kleuren
4 maten 
3 modellen

 

 

Kleuren

White
Light Grey
Black
Dark Grey
Rust
Calacatta

Uitvoeringen

Mat
Glans

Looox fonteinen

Meer Looox producten? Bekijk hier de Looox fonteinen.

Kom langs voor de stijlvolle collectie LoooX waskommen 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met waskommen van LoooX. Naast deze opbouw waskommen hebben we ook een wastafels voor inbouw, hangende wastafels, meubelwastafels en staande wastafels.  We bieden alles voor een moderne en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. Wat u ook zoekt, we bieden een ruim aanbod van de beste merken. 

Waskommen

Grey

Terrazzo

Black

White

Terazzo

Black

White

Round

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.