LoooX waskommen 

Maak de badkamer of het toilet compleet met een stijlovolle waskom van LoooX. De waskommen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren zoals zwart, donkergrijs, lichtgrijs en roest. Maar er zijn ook  decoratieve varianten zoals de Ceramic Terrazzo. Kies voor Italiaans design met deze speelse waskommen met de kenmerkende gekleurde scherven. Voor een elegante ronde waskom hebben we de Ceramic Round voor u klaarstaan. Wat u ook mooi vindt, we hebben altijd een waskom die past bij uw badkamer. Kom ze zelf bekijken!

LoooX

6 kleuren
4 maten 
3 modellen

 

 

Kleuren

White
Light Grey
Black
Dark Grey
Rust
Calacatta

Uitvoeringen

Mat
Glans

Looox

Meer Looox producten? Bekijk hier de andere series.

Kom langs voor de stijlvolle collectie LoooX waskommen 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met waskommen van LoooX. Naast dez opbouw waskommen hebben we ook een ruime colectie wastafels voor inbouw en opbouw in hui, passend bij een prachtige badkamermeubel. We bieden echt alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. 

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom. 

Waskommen

Looox waskommen

Grey

Terrazzo

Looox waskommen

Black

White

Looox waskommen

Terazzo

Looox waskommen

Black

Looox waskommen

White

Round