Sanibell Proline

Sanibell Proline badkamermeubels zijn praktisch en strak afgewerkt. De moderne meubels staan garant voor jarenlang zorgeloos gebruik. Ga aan de slag met uw creativiteit en stel het meubel volledig zelf samen middels een overzichtelijk stappenplan. U kiest de wastafel, onderkast en eventueel een zijkast voor extra opbergruimte. Vervolgens kiest u de gewenste kleur en afwerking uit het omvangrijke programma. Met een bijpassende spiegelkast of verlichte spiegel met verwarming maakt u de badkamer helemaal compleet. Kom langs en we helpen u graag op weg met het samenstellen van uw eigen badkamermeubel.

Proline

9 kleuren
10 formaten
Hoge kasten en staal
Maatwerk

 

Kleuren

Wit
Zwart
Ideal Oak
Raw Oak
Cabana Oak
Black Oak
Urban Oak
Charcoal Oak
Terra Oak

Uitvoeringen

Mat
Gelakt
Gefreesd 

Sanibell

Bekijk ook mooie en functionele spiegels voor de badkamer van dit oer-Hollandse merk. Bekijk Sanibell spiegels.

Kom langs voor een persoonlijk badkamermeubel Sanibell Proline

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met een modern badkamermeubel uit de serie Sanibell Proline of een meubel uit de serie Bliss en INK. We bieden naast badkamermeubels echt alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken.

Keuze uit 9 kleuren

Raw Oak

Ideal Oak

Urban Oak

Glans Wit

Cabana Oak

Mat Zwart

Mat Wit

Black Oak

Charcoal Oak

Onderkasten, zijkasten en opbergrekken

Ideal Oak

Raw Oak

Glans Wit

Dubbelen laden soft close systeem

Enkele lade soft close systeem

Glans Wit

Mat Zwart

Urban Oak

Raw Oak

Urban Oak

Glans Wit

Cabana Oak

Mat Wit

Cabana Oak

Raw Oak

bekijk meer badkamermeubels van Sanibell

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.