Geberit AquaClean Alba

Geberit AquaClean Alba is niet alleen een eenvoudig en stijlvol toilet, maar ook een bijzonder hygiënische keuze voor uw badkamer. Dit toilet is uitgerust met een geïntegreerde douchefunctie, die zorgt voor een grondige en aangename reiniging na elk toiletbezoek. Het is het ideale instapmodel voor wie alle essentiële kenmerken van een douchetoilet zoekt, maar ook binnen een lagere prijsklasse wil blijven. Kom gerust langs in onze showroom en ontdek de vele voordelen die een douchetoilet te bieden heeft. Wij heten u van harte welkom en staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte toilet voor uw badkamer.

Alba

WhirlSpray douchetechnologie
randloos keramiek
TurboFlusch technologie
afstandsbediening en app
instelbare douchewater temperatuur (via app)

Kleur

Alpien Wit

Uitvoering

wandmontage

Compleet toilet

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een modern en praktisch toilet. Fonteinen, kranen, spiegels en tegels. Bekijk ook onze fonteinen.

Innovatieve douchewc Alba met vele functies  

De nieuwste generatie douchewc’s van Geberit zijn uitgerust meer een breed scala aan functionaliteiten die zijn ontworpen voor bedieningsgemak, comfort en persoonlijke hygiëne. Het is dus een waardevolle investering waar u vaak plezier van zult hebben, we gebruiken tenslotte de wc meerdere malen per dag. We bieden naast het model Alba, ook twee andere modellen: de topmodel douchewc Mera en de Sela, die over meer opties beschikt en tevens verkrijgbaar is in een unieke vierkante uitvoering.

5 instelbare waterstraalsterktes (via app)

3 programmeerbare gebruikersprofielen

Bediening via de app

Afstandsbediening

Closet zonder spoelrand TurboFlush

WhirlSpray douchetechnologie

Instelbare stand van de douchearm (via app)

Instelbare watertemperatuur (via app)

Oscillerende douche

Softclose

Gebruikersdetectie

Warmelucht föhn

Ontkalkingsfunctie

Energie spaarmodus

Alba

 


Alpien Wit

                                    Alpien Wit

Moderne collectie toiletten  

In onze showroom kunt u ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle en gekleurde toiletpotten van Globo en Geberit. We bieden naast wc potten alles voor een mooi en praktisch toilet. Zo kunt u bij ons ook kranen, fonteinkommen en spiegels voor het toilet bekijken en met elkaar combineren. Voor de wand en de vloer van de toiletruimte hebben we een ruime collectie tegels voor u klaarstaan. Voor elke stijl en budget, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts.