Dutch design met Piet Boon tegels

Internationaal gerenommeerd design studio Piet Boon introduceert met trots haar tegelcollectie: Piet Boon tegels by Douglas & Jones. De collectie is het resultaat van het creatieve handschrift van de studio en de ervaring van Douglas & Jones met keramische tegels. Het ingetogen kleurenpalet evenals de duurzame materialen en de praktische eigenschappen van keramiek zorgen voor een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Ontworpen vanuit de filosofie van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de Piet Boon collectie een harmonieus geheel. U kunt deze aansprekende collectie exclusief in de regio bekijken in onze overzichtelijk showroom. 

Piet Boon

9 series
4 looks
16 formaten
wand en vloer
mozaïek
mat
soft
XXL formaten

Looks

Marmer
Beton
Natuursteen
Metaal

Formaten 

5×20
30×30
30×60
40×80
60×60
80×80
120×120

Nieuw: TEXTURE tile

Nieuw in de Piet Boon collectie: Texture Tile. Prachtige XXL tegels met subtiele texturen in moderne  tinten.

Piet Boon tegels collectie

Voor elke gewenste sfeer en uitstraling in huis is er wel een  Piet Boon serie welke aansluit bij uw wensen. Onder treft u een overzicht van alle series in de gevarieerde collectie van Hollandse bodem. 

Kom naar de showroom voor de aansprekende Piet Boon collectie

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u de Piet Boon collectie bekijken. De keramische tegels zijn geschikt voor het bekleden van wanden en vloeren overal in huis. We hebben van de internationaal gerenommeerde topontwerper Piet Boon alle series voor u klaar staan. Met de Piet Boon collectie creëert u elke gewenste sfeer in de ruimte. Bekijk hier het overzicht van alle series. We hebben nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis. Zo bieden we de complete collectie van Douglas & Jones en de stijlvolle series van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben de juiste tegels voor u klaar staan. Voor elke toepassing en budget, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies. U bent van harte welkom in onze showroom.