Kronos K-lab baden

Wilt u uw badkamer naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor Kronos K-Lab baden. De keramische maatwerk baden van Kronos zijn een echte aanwinst voor de moderne badkamer. Dit unieke concept biedt de mogelijkheid om uw baden, wastafels en meubilair te bekleden met keramiek uit een groot paneel, ook wel bekend als slab. Naast een luxe en moderne uitstraling in de badkamer kunnen ook tafelbladen, meubilair en het kookeiland worden bekleed. Alles wordt volledig op maat gemaakt op basis van uw keuze. Een naadloos design voor optimaal woongenot. Het onderhoud is bovendien zeer praktisch en de levensduur is levenslang. Kom langs en ontdek samen met ons de mogelijkheden van keramische bekleding.

K-Lab

Wastafels en kolommen
Baden en ligbaden
Werkbladen aanrecht
Kookeiland
Achterwand aanrechtblad 
Fronten van keukenkasten
Zwembad randen
Trappen
Tafels en meubilair

Italiaans topdesign

Een bad is niet langer slechts een functioneel item in de badkamer, maar ook een designelement. Op maat gemaakte opties bieden een manier om het te personaliseren, wat zorgt voor perfecte functionaliteit, gemak en flexibiliteit van keuze. 

Varianten

Er zijn diverse varianten baden die u zelf kunt samenstellen: vrijstaande baden, hoekbaden, baden met een spa functie en baden voor plaatsing tegen de wand. U bepaalt het formaat en kiest uit een reeks speciale afwerkingen. 

Kronos Ceramiche

Bijpassende Kronos tegels bekijken? We hebben de mooiste series van Kronos voor u klaarstaan. Stijlvolle tegels in diverse looks en een uitgebreid kleurenpalet met een ruim scala aan formaten en uitvoeringen.

We stellen uw Kronos K-Lab bad geheel op maat samen

Een Kronos K-Lab bad is uniek en volledig op maat gemaakt. Er is maar 1 van en die staat bij u thuis! We hebben we een groot aantal stalen met afwerkingen voor u klaarstaan waaruit u kunt kiezen. Tevens kiest u het model bad, het gewenste formaat en de mogelijke opties. We houden rekening met eventuele uitsparingen voor kranen en de positie van kranen die in de wand worden ingebouwd. Nadat u het bad heeft samengesteld maken we een set visualisaties met diverse aangezichten van het eindresultaat. Dit kunnen er meerdere zijn, zodat u mooi kunt vergelijken. Het bad wordt vervolgens door vakspecialisten op maat voor u gemaakt en is na 4 tot 6 weken gereed voor montage bij u thuis. Alle bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, alsmede instructies voor de montage. We kunnen de montage van het bad voor u verzorgen.

Inspiratie met K-Lab

Vorige slide
Volgende slide

Meer weten over dit unieke concept?

Wilt u meer weten over Kronos K-Lab maatwerk concepten voor een wastafel, ligbad of meubel? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en we bekijken graag alle mogelijkheden voor uw project. Ook voor wekbladen voor de keuken, trappen en zwembadranden.