Kronos Ceramiche tegels 

Kronos Ceramiche is al vele jaren een begrip in een land waar de keramiek traditie onderdeel is geworden van de cultuur en architectuur. Baanbrekende ontwerpen, hoge technische normen van producten en een aangeboren focus op innovatie zijn constant geweest gedurende de 50-jarige geschiedenis van deze fabrikant. Dit heeft Kronos wereldwijde erkenning opgeleverd als de vertegenwoordiger van Italiaanse uitmuntendheid. En niet alleen in de productie van keramische tegels voor binnen en buiten, maar ook als een keramiek ontwerpbedrijf. Kom langs in onze showroom om de prachtige tegel series zelf te bewonderen. Voor een stijlvolle basis in huis kiest u voor Kronos tegels.

Kronos Ceramiche

11 series
5 looks
16 formaten
XXL formaten
mozaïek
3d en muretto
decor tegels

 

Looks

Natuursteenlook
Betonlook
Houtlook
Metaallook

Formaten 

20×120
26,6×180
60×60
60×120
80×80
100×100
120×120
120×240
en meer..

Kronos K-Lab

Wilt u echt iets bijzonders in de badkamer? Kies dan voor keramische maatwerk bekleding voor wastafels en ligbaden van Kronos K-Lab.

Kronos Ceramiche collectie

Voor elke gewenste sfeer en uitstraling in huis is er wel een Kronos serie welke aansluit bij uw wensen. Onder treft u een overzicht van alle series in de stijlvolle en gevarieerde collectie van Italiaanse bodem.