Baden

Bent u op zoek naar het perfecte bad voor uw badkamer? Wij hebben precies wat u zoekt!  Kom langs voor een gevarieerde collectie baden van hoge kwaliteit. We hebben uit het grote aanbod een mooie selectie klaarstaan van gerenommeerde merken. Maak van de badkamer een echte spa met een ligbad om heerlijk te ontspannen na een drukke dag. De collectie baden is zeer gevarieerd en werkelijk alles is mogelijk. Zoals een bad in kleur, een ovaal bad of een vierkant bad. Er is keuze uit losse baden, inbouwbaden en opbouwbaden. De keuze is aan u!  

Ligbaden

6 series
diverse uitvoeringen
standaard assortiment
maatwerk

 

Uitvoering

driehoek
ovaal
rechthoek
taps-toelopend
rond

Categorie

inbouw
plug & play 
half en vrijstaand
back to wall 
badwanden

Merken

RIHO
Galvano Lavigo
Plieger Kansas
Gessi
Luca

Kom naar de showroom voor onze gevarieerde collectie baden

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met stijlvolle baden. We bieden luxe baden van diverse merken voor jarenlang zorgeloos gebruik. We hebben naast baden echt alles in huis voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden en wastafels bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een maatwerk badkamermeubel, een moderne spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. 

RIHO

Baden
Kwartrond hoekbad Neo
Baden
Rechthoek Lugo Wall
Baden
Rond Colorado
Baden
Vrijstaand Bilbao
Baden
Plug & Play Delta
Badwand Grid 501

Lavigo

Baden
Hoek bad links Livigno
Baden
Inbouw Barrea
Baden
Ovaal Idro
Ligbaden
Vrijstaand Barcis
Hoek bad rechts Livigno
Half vrijstaand Nemi 

Plieger Kansas

Baden
Vrijstaand XL Kansas
Baden
Hoek bad links Kansas
Baden
Back to Wall Kansas

Baden

Baden
Vrijstaand 
Ligbaden
Hoekbad rechts 
Back to Wall 
Baden
Inbouwbad wit
Inbouwbad soft
Inbouwbad klei

Luca

Baden
Vrijstaand Primo 
Baden
Hoek bad links Primo 
Back to Wall Primo 
Ligbaden
Inbouw bad Primo
Ovaal Primo 
Ligbaden
Hoek bad rechts Primo

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.