Kronos K-Lab maatwerk keramiek

Wilt u een exclusieve maar functionele oplossing in huis voor de keuken, buitenruimte en zelfs voor meubels? Kies dan voor Kronos K-Lab maatwerk keramiek. Dit unieke concept biedt de mogelijkheid om trappen, werkbladen en het kookeiland, meubilair en nog veel meer te bekleden met keramiek. De bekleding geschiedt uit een groot keramisch paneel wat zorgt voor een naadloos oppervlakte. Italiaans topdesign voor een stijlvolle en duurzaam accent binnen en buiten. Ga voor een luxe en moderne uitstraling met keramiek en geniet van een maatwerk oplossing. Alles wordt volledig op maat gemaakt op basis van uw keuze. Het onderhoud is bovendien zeer praktisch en de levensduur is levenslang. Kom langs en ontdek samen met ons de mogelijkheden van keramische bekleding.

K-Lab maatwerk

Wastafels en kolommen
Baden en ligbaden
Werkbladen aanrecht
Kookeiland
Achterwand aanrechtblad 
Fronten van keukenkasten
Zwembad randen
Hot tub
Trappen
Tafels en meubilair
en meer..

Italiaans topdesign

Een meubel, trap of kookeiland is niet langer slechts een functioneel item in huis, maar ook een designelement. Op maat gemaakte opties bieden een manier om het te personaliseren, wat zorgt voor perfecte functionaliteit, gemak en flexibiliteit van keuze. 

Veelzijdig en uniek

Er zijn diverse varianten baden die u zelf kunt samenstellen: vrijstaande baden, hoekbaden, baden met een spa functie en baden voor plaatsing tegen de wand. U bepaalt het formaat en kiest uit een reeks speciale afwerkingen. 

Kronos Ceramiche

Bijpassende Kronos tegels bekijken? We hebben de mooiste series van Kronos voor u klaarstaan. Stijlvolle tegels in diverse looks en een uitgebreid kleurenpalet met een ruim scala aan formaten en uitvoeringen.

Kom naar de showroom voor Kronos K-Lab maatwerk keramiek

In onze showroom helpen we u graag op weg met het samenstellen van maatwerk bekleding van Kronos K-Lab. Elk object is uniek en geheel op maat voor u gemaakt. We hebben we een groot aantal stalen met afwerkingen klaarstaan waaruit u kunt kiezen. Tevens kiest u de kleur en het gewenste formaat. Na het samenstellen maken we een set visualisaties met diverse aangezichten van het eindresultaat. Dit kunnen er meerdere zijn, zodat u mooi kunt vergelijken. De maatwerk bekleding of meubelstuk wordt vervolgens door vakspecialisten gemaakt en is na 4 tot 6 weken gereed voor montage of plaatsing bij u thuis. We kunnen de montage voor u verzorgen.

Inspiratie met K-Lab 

Vorige slide
Volgende slide

Meer weten over dit unieke concept?

Wilt u meer weten over Kronos K-Lab maatwerk concepten voor keramische maatwerk bekleding en meubels? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en we bekijken graag alle mogelijkheden voor uw project. Ook voor werkbladen voor de keuken, trappen, hot tub en zwembadranden.