Sunshower

Welkom bij Sunshower! Een innovatief product in de douche die UVA en UVB-stralen uitstraalt? Dit betekent dat het niet alleen helpt bij het aanmaken van vitamine D, maar het geeft de huid ook een mooie, gezonde gloed. UV-licht speelt een cruciale rol in onze fysieke functies, waaronder het stimuleren van ons immuunsysteem en het bevorderen van pigmentvorming. Maar dat is niet alles! De Sunshower beschikt ook over infraroodtechnologie, die een scala aan voordelen biedt voor je lichaam, zoals het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie. Investeren in Sunshower betekent investeren in uw gezondheid en welzijn. Start de dag met een verfrissend gevoel!

Sunshower

2 modellen
4 kleuren
3 uitvoeringen
Infrarood
UV-licht

 

Kleuren

Sand White
Organic Grey
White
Black
 


Uitvoeringen

Inbouw variant
Opbouw hoek  variant
Opbouw vlak  variant

De perfecte douche

Sunshower is mooi om te combineren met de douchewanden van Sealskin Aqua 5000. Bekijk hier de serie. 

Kom naar de showroom voor een verfrissende Sunshower

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met een innovatieve Sunshower. We bieden de complete collectie met diverse formaten en uitvoeringen. We hebben naast Sunshowers echt alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een maatwerk badkamermeubel, een moderne spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. 

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom. 

Square black-white-organic grey

Sunshower

Deluxe Infrarood en UV-licht

Combi Infrarood en UV-licht

Sunshower

Pure XL Infrarood 

Solo Infrarood 

Sunshower

Pure Infrarood 

Round sand white-black-white-organic grey

Plus L Infrarood en UV-licht

Sunshower

Plus M Infrarood en UV-licht

Plus S Infrarood en UV-licht

One L Infrarood

Sunshower

One M Infrarood

One S Infrarood