Sanibell Bliss

Sanibell Bliss badkamermeubels zijn een echte aanwinst voor de badkamer. Moderne en praktische meubels voor een prachtige look en veel ruimte voor het opbergen van uw spulletjes. Gemaakt met hoogwaardige materialen die garant staan voor intensief en  langdurig gebruik. De Bliss collectie omvat twee varianten: Elements en E’viva. Beide varianten bieden een uitgebreid programma om het badkamermeubel geheel naar eigen wens samen te stellen. Bepaal zelf het formaat, de kleur en de afwerking die past bij uw badkamer. Daarnaast heeft u de keuze voor een inbouw wastafelblad of een opbouw wastafel. Kortom een geweldige serie boordevol mogelijkheden. Kom langs en we helpen u graag op weg met het samenstellen van uw maatwerk badkamermeubel.

Bliss

Elements 
E’viva
7 kleuren
maatwerk
XXL wastafelbladen

Kleuren

Wit
Zwart
Naturel eiken
Koper eiken
Noten 
Oer grijs
Taupe
Greige eiken

Uitvoeringen

Wastafelblad Cargo
inbouw wastafels
Wastafelplateau Dogma  opbouw wastafels & kommen

Sanibell

Bekijk ook mooie en functionele spiegels voor de badkamer van dit oer-Hollandse merk. Bekijk Sanibell spiegels.

Kom langs voor maatwerk badkamermeubels Sanibell Bliss

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met een maatwerk badkamermeubel uit de serie Sanibell Bliss en ook meubels uit de serie INK en Proline. We bieden naast badkamermeubels echt alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken.

Elements Cargo

Mat Wt hoekopsteling

Mat Taupe

Naturel Eiken

Oer Grijs

Noten

Noten

Koper Eiken

Mat Zwart

Elements Dogma

Mat Taupe

Mat Zwart

Greige Eiken

E''viva Spazio

Oer Grijs

Mat Wit

Mat Zwart

Mat Wit

E''viva Fuori

Mat Wit

Noten

bekijk meer badkamermeubels van Sanibell

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.