Bagno Metallo

Een must have voor de liefhebbers van design! Met de Bagno Metallo haalt u een eyecatcher in huis die u niet vaak elders zult aantreffen. Deze exclusieve baden zijn behandeld met een luxe metaalcoating. Een koud vloeibaar metaal die op ambachtelijke wijze wordt aangebracht met een spatel. Zo ontstaat een bad met een unieke kleur en reliëf. Het metaal is zuiver, sterk en duurzaam en kan niet breken of bladderen. Door de handmatige verwerking is geen bad hetzelfde. Er zijn ook wastafels met dezelfde afwerking verkrijgbaar voor een harmonieuze uitstraling in de badkamer. 

Bagno Metallo

8 kleuren
luxe metaalcoating
handmade
sterk en duurzaam 
unieke coating

 

Kleuren

Dark Steel, Gold Brass, Living Copper, Gold, Copper, Bronze, Old Brass en Silver.

Metaalcoating

handmatig aangebracht
breekt en bladder niet 
optioneel: zonder beschermlaag voor een uniek patina door oxidatie

Bad én wastafel

De coating wordt aangebracht op een vrijstaand bad van 180x80x60 cm.
En op een ovale opzet wastafel van 48x32x12 cm.

Kom langs voor de exclusieve Bagno Metallo baden

In onze showroom in Naaldwijk kunt u ingerichte badkamers bekijken met stijlvolle wastafels van Luca en Globo. De design wastafels uit Italië zijn een echte aanwinst voor uw badkamer. We hebben ook bijpassende toiletpotten en kranen voor u klaarstaan voor een harmonieus geheel. We bieden alles voor een moderne en praktische badkamer voorzien van alle gemakken. Kom langs voor een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We werken met  hoogwaardige producten van de beste merken, dus een bezoekje aan onze showroom is zeker de moeite waard!

Bagno Metallo

Living Copper

Gold

Bronze
bekijk in de showroom

Silver

Gold Brass

Copper
  

Dark Steel

Old Brass

Wastafel Copper

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.