LoooX Tailormade badkamermeubels

 LoooX Tailormade badkamermeubels worden geheel voor u op maat gemaakt. Prachtige maatwerk meubels gemaakt van massief eiken met een groot aantal mogelijkheden om het meubel aan te passen. U stelt het meubel volledig zelf samen: de kleur, afwerking, indeling en afmetingen van het meubel. Een extra groot meubel of juist een kleiner meubel die ook past in een nis en kleine badkamer. Het is allemaal mogelijk met de Tailor Made oplossingen van LoooX. De  meubels worden gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaam en zorgeloos gebruik. Kom langs en ga voor topkwaliteit van Hollandse bodem.

LoooX

7 kleuren
17 diversen modellen 
eigen maatvoering
maatwerk indeling

 

Kleuren

White
Light Grey
Pure
Old Grey
Dark Grey
Brown Grey
Black

Uitvoering

deuren
lades
opbouw en inbouw
wastafel
hoekmodel
vrijstaand
en veel meer..

 

LoooX

We hebben van het merk LoooX ook moderne waskommen in onze showroom opgesteld.  

Kom langs voor maatwerk badkamermeubels van LoooX Tailor Made

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met badkamermeubels van LoooX. Maar we bieden nog meer moderne meubels voor de badkamer, zoals de aansprekende collectie van Sanibell. We bieden naast badmeubels  alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne verwarmde spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. 

Maatwerk met LoooX Tailormade

Onder een kleine greep met voorbeelden van meubels. Kom langs om alle mogelijkheden te bekijken.

Wooden U-Frame

Wooden Facet Regal

Wooden Full Frame

Wooden Full Frame Regal

Wooden Facet Waves

Wooden Facet Stripes

Solid Drawer Box

Dekoton Drawer Box

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.