Toiletten & bidet

Voor een moderne toiletpot of bidet bieden we een mooie collectie toiletten van gerenommeerde merken. Een toiletpot gemaakt van hoogwaardige keramiek in moderne kleuren. De stijlvolle design potten zijn uitgevoerd in vele vormen en afmetingen, dus er is altijd een pot die past bij uw toiletruime of badkamer. Ook zijn er bijpassende bidets  verkrijgbaar voor een harmonieus geheel in de uw badkamer. Ook voor inbouwreservoirs en bedieningspanelen hebben we oplossingen voor u klaarstaan. Hoge kwaliteit  voor duurzaam en zorgeloos gebruik. Kom ze bekijken in onze showroom.

Toiletten

Globo
Geberit
* Acanto
* iCon

Kleuren

Wit
Zwart
Goud
en nog veel meer..

 

Uitvoeringen

vrijstaand
wandmontage

Compleet toilet

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een modern en praktisch toilet. Fonteinen, kranen, spiegels en tegels. Bekijk ook onze fonteinen

Moderne collectie toiletten  

In onze showroom kunt u compleet ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle toiletpotten van Globo en Geberit. We bieden naast potten echt alles voor een mooi en praktisch toilet. Zo kunt u bij ons toiletpotten, kranen en spiegels voor het toilet bekijken en met elkaar combineren. En voor de wand en de vloer van de toiletruimte hebben we een ruime collectie tegels in huis in vele looks en formaten voor u klaarstaan. Voor elke stijl en budget, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts.

GLOBO

GEBERIT
Acanto

GEBERIT
iCon

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.