Kranen

Kranen vormen een essentieel onderdeel in de badkamer en moeten zich dagelijks bewijzen. We bieden een ruim assortiment kranen voor douche, bad en wastafels. Prachtige vormgeving in vele kleuren, varianten en afwerkingen. Van een hippe mat zwarte kraan tot klassieke messing, we hebben ze allemaal in huis. Kranen gemaakt van de beste materialen voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom ze allemaal bekijken, er is vast een kraan die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. En wilt u echt iets bijzonders? We hebben ook kranen van het prestigieuze merk Gessi in huis. Laat u verrassen door topdesign uit Italië. Exclusief verkrijgbaar bij Stone Concepts.

Merken

Gessi
Hotbath
* Archie
* Cobber
* Gal

 

Uitvoeringen

veel kleuren
diverse afwerkingen
gepolijst
geborsteld
RVS
mat
PVD coating

Kleuren

Chroom
Koper
Messing
Gunmetal Cipria
Greige
Ocra
Coral en veel meer…

Alles voor uw badkamer

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een moderne en duurzame badkamer. Wat dacht u van onze collectie badkamermeubels

We hebben prachtige collecties kranen in onze showroom 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met stijlvolle kranen van Hotbath en Gessi. We bieden echt alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken.

Hotbath

Wastafelkranen

Hotbath

Douchekranen

Hotbath

Badkranen

Gessi

Exclusieve handgemaakte kranen

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.