Douche WC

TEKST AI Douche WC is de perfecte oplossing voor een optimale en verfrissende hygiëne-ervaring. Dankzij de geavanceerde technologie en het gebruik van water, wordt het reinigen van uw toilet kinderspel. Met slechts één druk op de knop wordt u verwend met een comfortabele en verkwikkende ervaring die u de hele dag door zult voelen. Of u nu op zoek bent naar een elegant compleet toiletsysteem of een flexibele, losse toiletbril, Douche WC van Geberit AquaClean biedt een breed scala aan ontwerpen en functies. Dit betekent dat er voor iedereen het juiste model is, wat uw persoonlijke wensen en eisen ook zijn.

Douche WC

AquaClean
* Alba
* Mera
* Sela

Eigenschappen

Automatische WC deksel
Verwarmde WC zitting 
Warmeluchtföhn
Geurzuivering
Oriëntatielicht
Ladydouche

Uitvoering

wandmontage

Compleet toilet

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een modern en praktisch toilet. Fonteinen, kranen, spiegels en tegels. Bekijk ook onze fonteinen

Moderne collectie toiletten  

In onze showroom kunt u compleet ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle toiletpotten van Globo en Geberit. We bieden naast potten echt alles voor een mooi en praktisch toilet. Zo kunt u bij ons toiletpotten, kranen en spiegels voor het toilet bekijken en met elkaar combineren. En voor de wand en de vloer van de toiletruimte hebben we een ruime collectie tegels in huis in vele looks en formaten voor u klaarstaan. Voor elke stijl en budget, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts.

ALBA

MERA

SELA

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.