Riho baden

Riho baden zijn gemaakt van hoogwaardig materialen en blinken uit door een verrassend design. Het assortiment omvat verschillende kleuren en de baden zijn verkrijgbaar in vele vormen, formaten en uitvoeringen. Hoekbaden, vrijstaand baden of baden om in te bouwen, er is altijd een bad die past in uw badkamer. Comfort en klasse om lekker te relaxen na een drukke dag. Kom langs en we helpen u graag verder met de keuze van het perfecte bad.

Riho

4 kleuren
14 formaten 
Ovaal
Rechthoek
Rond
Mat
Glans

Kleuren

Wit
Moss Green
Pebble Grey
Anthracite Matt

Uitvoering

Vrijstaand
Hoek recht of links
Back-2-Wall
Inbouw
Whirlpool

Series

Bilbao
Bilo
Desire
Inspire
Linares
Carmen

Kom naar de showroom voor onze gevarieerde collectie baden

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met stijlvolle baden. We bieden luxe baden van diverse merken voor jarenlang zorgeloos gebruik. We hebben naast baden echt alles in huis voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranendouchewanden en wastafels bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een maatwerk badkamermeubel, een moderne spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. 

 

Bilbao

Bilbao Wit

Bilbao Wit

Bilbao Pebble Grey

Bilbao Pebble Grey

Bilbao Moss Green

Bilbao Moss Green

Bilbao Anthracite Matt

Bilbao Anthracite Matt

Bilo

Bilo White

Bilo White

Desire

Desire Back-2-wall

Desire Hoek rechts

Desire Hoek links

Desire Sparkle Mood

Inspire 1

Inspire Vrijstaand Wit

Linares

Linares White

Linares Velvet White

Carmen

Carmen White

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.