Natuursteenlook tegels: robuust en tijdloos

Natuursteenlook tegels zijn overal in huis meer dan welkom. De hoogwaardige keramische tegels staan garant voor een gevarieerde vloer of wand. Prachtige steensoorten zijn perfect nagebootst en zorgen voor een waarheidsgetrouwe weergave van oeroud gesteente gevormd door de natuur. We bieden een grote en gevarieerde collectie tegels in vele uitvoeringen zoals terrazzo, leisteen, kalksteen, graniet en luxe marmer. Werken met keramische natuursteenlook tegels is kiezen voor een tijdloze uitstraling die nooit verveeld. En een duurzame keuze, zonder schade aan de natuur door afgravingen.

levendig  

Een vloer met natuursteenlook tegels is gevarieerd en geeft de ruimte een natuurlijke en robuuste uitstraling. Elke tegel heeft zijn eigen unieke kleurnuances en texturen waardoor de vloer echt tot leven komt. Er zijn ook zijn tegels verkrijgbaar die er verouderd uitzien met gekartelde randen en slijtage plekken.

vele soorten 

Een vloer met een Italiaanse terrazzolook, een leisteen met kenmerkende scherven of liever een kalksteen met onregelmatige insluitingen en fossiele resten. Het kan allemaal met keramische natuursteenlook tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in vele formaten: van kleine mozaïek tegeltjes tot XXXL slabs van 160 x280 cm.

wand 

De tegels vormen de basis van uw vloer, maar natuursteenlook tegels zijn ook heel geschikt voor het bekleden. van wanden. Tijdloos en elegant in elke ruimte in huis. De hoogwaardige keramische tegels zijn goed te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Inspiratie met natuursteenlook 

Kom naar de showroom voor tijdloze natuursteenlook tegels

In onze showroom in Naaldwijk kunt u een ruime collectie keramische marmerlook tegels bekijken. Tegels in veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts. We hebben nog meer moderne tegellooks klaarstaan in onze showroom. Haal de natuur in huis met keramische houtlook tegels of creëer een elegante sfeer met marmerlook tegels. Voor een strakke allemansvriend kiest u voor een betonlook tegel. Onder een kleine greep uit onze marmerlook collectie.

Natuursteenlook

Natuursteenlook tegels

Terrazzo grijs 60×60

Natuursteenlook grijs 60×60

Terrazzo grijs 60×60

Steenlook zwart 60×60

Kalksteenlook beige 60×60

Terrazzo grijs 60×60

Leisteenlook zwart 60×60

Steenlook mix grijs 60×60

Natuursteenlook

Steenlook beige 80×80

Natuursteenlook grijs 80×80

Steenlook antraciet 80×80

Natuursteenlook

Natuursteenlook leisteen grijs 60×120

Steenlook grijs 60×120

Natuursteenlook beige 60×120

Natuursteenlook bruin 60×120

Natuursteenlook series

In onze showroom kunt u betonlook tegels bekijken en direct combineren met wandtegels en sanitair voor uw badkamer. Onder treft u een overzicht van de meest gekozen betonlook series in ons assortiment. De moderne series omvatten verschillende kleuren, formaten en uitvoeringen. Mooi op de vloer, maar ook een echte aanwinst op de wand.