Stone Concepts showroom

In de overzichtelijke showroom van Stone Concepts in Naaldwijk kunt u een ruime collectie tegels en sanitair bekijken. Overzichtelijke opgesteld op twee verdiepingen bieden we sfeer en inspiratie met compleet ingerichte badkamer opstellingen van gerenommeerde merken. Ons aanbod is heel gevarieerd en hebben werkelijk alles in huis voor een moderne badkamer en prachtige tegels voor wand en vloer. Voor elke woonstijl en budget hebben we de beste oplossingen voor u klaar staan. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies en mooie combinaties.

Exclusief in de regio: tegels van Hollandse bodem 

In onze showroom hebben we de complete tegelcollectie van vtwonen, topontwerper Piet Boon en Douglas & Jones voor u klaar staan. Exclusief in de regio. Stuk voor stuk prachtige tegels in vele kleuren en looks. Betonlook, metaallook of natuursteenlook, we hebben ze allemaal staan. Tijdloze en hoogwaardige wand- en vloeroplossingen van Hollandse bodem.

Grote en actuele tegelcollectie voor wand en vloer

In onze vernieuwde showroom kunt u tegels bekijken in badkameropstellingen met sanitair. U kunt de tegels combineren met een actueel aanbod sanitair en badkamermeubels van de beste merken. 

XXXL tegelpanelen: slabs

In onze showroom kunt u ook slabs bekijken. Een ruim assortiment in vele kleuren, looks en formaten.

Decoratief voor de wand

Voor een kleurrijke en decoratieve bekleding van de wand komt u langs om onze ruime collectie wandtegels te bekijken. Moderne kleuren, hippe patronen en prachtige mozaïeken, we hebben ze allemaal staan. 

Badkamer opstellingen

Voor een moderne en praktische badkamer moet u zeker even langskomen. We hebben alles in huis voor de badkamer. Kranen, badkamermeubels, hoofddouches, baden, wastafels, douchewanden, spiegels, verlichting en accessoires we hebben ze staan. Een modern assortiment van de beste merken.

Kranen in vele uitvoeringen

Voor een stijlvolle kraan in de badkamer, keuken of toilet komt u naar Stone Concepts. We bieden een ruime collectie kranen van de beste merken. Stijlvolle kranen in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We bieden uitsluitend kranen van hoge kwaliteit voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Digitale ondersteuning voor een goede impressie vooraf

Op een groot 4k scherm in onze showroom kunt u digitaal onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt u tegels een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. U kunt ook thuis tegels combineren, ideeën opdoen en veel sfeerfoto’s bekijken. Bekijk en combineer onze tegels met de Tegelviewer

U vindt het allemaal in de showroom van Stone Concepts. U bent van harte welkom!