Hotbath ArchieFlag douchekranen

Hotbath ArchieFlag douchekranen bieden een excellente ervaring door kracht, stijl en innovatie vakkundig te integreren. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS 316, wat synoniem staat voor topkwaliteit, presenteert Hotbath drie nieuwe PVD-finishes die de aandacht opeisen. De bedieningsknop heeft een opvallende Vinyl Touch met een glans gelijkwaardig aan die van een fonkelende grammofoonplaat. Dit zorgt voor een onovertroffen luxe, terwijl het Flower Power-systeem slim omgaat met heet water, waarbij duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan. Geniet van een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch hoogstandje is. Kom langs voor onze collectie Hotbath kranen en combineer de badkraan met een bijpassende badkraan en  wastafelkraan.

Archie

RVS
3 finishes in PVD
Flower Power Systeem
10 jaar garantie

Kleuren

Chroom
Koper
Messing
Gunmetal
Uitvoeringen

Geborsteld koper PVD
Geborsteld messing PVD
Geborsteld gunmetal PVD
Inbouw wand
1,2 en 3-weg

Hotbath kranen

Meer Hotbath wastafelkranen bekijken? We hebben ook de series Cobber en Gal voor u klaar staan.

Kom langs voor ArchieFlag douchekranen van Hotbath

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met ArchieFlag douchekranen van Hotbath. We hebben de meest aansprekende series uit het omvangrijke Hotbath assortiment voor u geselecteerd. Zo hebben we ook de series Cobber en Gal voor u klaar staan. Voor de liefhebbers van exclusief topdesign hebben we kranen van het exclusieve merk Gessi in huis. We bieden naast kranen werkelijk alles voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment badkamermeubels, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne verwarmde spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. 

ArchieFlag AF031 inbouw douchemengkraan

RVS 316

Geborsteld messing PVD

Geborsteld gunmetal PVD

Geborsteld koper PVD

ArchieFlag AF009 inbouw douchethermostaat 2-weg

RVS 316

Geborsteld messing PVD

Geborsteld gunmetal PVD

Geborsteld koper PVD

ArchieFlag AF7067 inbouw douchethermostaat 3-weg

RVS 316

Geborsteld messing PVD

Geborsteld gunmetal PVD

Geborsteld koper PVD

badkranen en douchekranen uit de serie ArchieFlag

bekijk ook kranen uit de serie Hotbath Archie

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.