Van Rijn douchewanden 

Ga voor een strakke en minimalistische look in de badkamer met Van Rijn douchewanden. De maatwerk serie VR23 is geheel profielloos en heeft een ruime keuze aan scharnierkleuren en diverse glassoorten. Ervaar de perfectie in elk detail van deze moderne douchewanden. De onzichtbare technieken zorgen voor degelijke constructie zodat de deur soepel kan bewegen en naadloos sluit. En dat gaat vanzelf door de zelfsluitende scharnieren. Voor het openen van de deur kiest u voor een ronde knop in kleur of een design gat. De ononderbroken grote glazen oppervlakken creëren een gevoel van ruimte en transparantie. Er is keuze uit verschillende soorten glas. Kom langs en stel uw eigen de douchecabine samen die naadloos aansluit bij de inrichting van uw badkamer en kleur van uw kranen.

van Rijn V23

Maatwerk nisdeuren
Profielloos
Hoek en wand
Keuze uit 12 glassoorten
Beslag in 7 kleuren
Enkele deur
2-deurs

Beslag

Chroom
Zwart
Inox
Gun metal mat
Messing mat
Koper mat

Glassoorten

Helder glas
Rookglas brons en grijs
Gesatineerd
Opti white / extra helder
Crepi
Brons satijnglas
Gestreept glas
Marmer glas

van Rijn

In de serie VR23 zijn ook douchewanden, cabines en een badwand verkrijgbaar.

Kom langs voor de VR23 maatwerk serie Van Rijn douchewanden 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u stijlvolle douchecabines, douchewanden en nisdeuren van het Nederlandse topmerk van Rijn bekijken. U kiest zelf uw kleur beslag en het soort glas uit het ruime aanbod met mogelijkheden. We bieden naast douchewanden werkelijk alles voor een moderne en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, badkamermeubels, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne verwarmde spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden ook hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. 

 

Douchewanden VR23

VR23 – 500 

VR23 – 550

VR23 – 600

VR23 – 700  

Badwand VR23

VR23 – 800

VR23 – 800  

Beslagkleuren

Chroom

Inox

Messing mat

Koper mat

Gunmetal mat

Gunmetal glans

Zwart

Glassoorten

Blank helder

Blank met kader

Brons satijn

Brons rook

Crepi

Gesatineerd

Grijs rook

Marmer arancione

Marmer bianco

Marmer Porto

Opti white

Stripe

meer maatwerk met de serie Van Rijn VR23 

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.