Lavigo waskommen

Maak uw badkamer of toilet compleet met waskommen van Lavigo. Verkrijgbaar in 12 kleuren van Coloramic, zoals zwart, ivoor, groen en antraciet. De keramische waskommen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten, dus er is altijd een waskom die past bij uw meubel en de inrichting van de badkamer. Voor het toilet zijn er kleine waskommen beschikbaar. Combineer de waskom met een prachtige kraan en creëer een stijlvol geheel. Kom naar de showroom en we helpen u graag verder.

Lavigo

diverse modellen
13 kleuren
9 maten 
3 modellen
ComforeStone

Kleuren

Wit, Zwart, Ivoor, Tabak,
Kreta, Cement, Woud, Zand,
Antraciet, As en Schoolbord

Series

Dacapo
Largo

Lavigo baden

De Largo waskommen kunt je perfect combineren met Idro baden. Bekijk ze hier.

Kom langs voor stijlvolle Lavigo waskommen 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken en waskommen van Lavigo. Naast deze opbouw waskommen hebben we ook een ruim assortiment wastafels in verschillende uitvoeringen. Wastafels voor inbouw, hangende wastafels, meubelwastafels en vrijstaande wastafels. In onze showroom vindt u alles voor een moderne en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. Wat u ook zoekt, Stone Concepts heeft een ruim en gevarieerd aanbod van de beste merken voor u klaarstaan. 

Dacapo

Ovaal
57x38x15 cm

Ovaal
57x38x15 cm

Ovaal
75x38x15 cm

Ovaal
75x38x15 cm

Rond
40x40x16,5 cm

Conisch
44x44x15,5 cm

Rechthoekig
50x38x15,5 cm

Rond
24x24x12 cm

Verkrijgbaar in 12 moderne kleuren

Mat wit

Glans wit

Mat zwart

Ivoor

Tabak

Kreta

Woud

Zand

Cement

Antraciet

As

Schoolbord

Largo

Rond
40x40x15,5 cm

Ovaal
57×40,5×14,5 cm

Rechthoekig afgerond
56,5×37,5×13 cm

Verkrijgbaar in 5 moderne kleuren

Mat wit

Mat zwart

Beton Grijs

Mat Groen

Mat Zand

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.