Haal de natuur in huis met houtlook tegels 

Met houtlook tegels geniet u van de natuurlijke charme van hout en gemak van keramiek. Een prachtige vloer die eruit ziet als een echt houten parketvloer zorgt voor een warme sfeer in huis. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in echte plankformaten en werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. De tegels hebben elk een unieke print en zorgt voor een levendige en natuurgetrouwe bekleding van de vloer of wand. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken, onderhoudsvrij en overal in huis te gebruiken. Keramische houtlook tegels zijn duurzaam in gebruik maakt houtkap is overbodig. 

houtsoorten 

We bieden een ruime collectie houtlook in vele kleuren en houtsoorten. Van lichte tinten tot elegante donkere kleuren, we hebben ze allemaal klaarstaan in onze showroom. De tegels zijn leverbaar in diverse plankformaten als 20×120, 25×150, 25×180. 

visgraat of sleets

Een gevarieerde versleten houtlook vloer in de keuken of een klassieke visgraat in de woonkamer? Het is allemaal mogelijk met keramische houtlook tegels van Stone Concepts. Creëer uw eigen sfeer overal in huis.

wand

Houtlook tegels zijn niet alleen mooi op de vloer, maar zijn ook heel geschikt voor het bekleden van de wand. En de waterbestendige tegels kunnen ook gebuikt worden in de keuken of badkamer.  Douchen op hout!

Inspiratie met houtlook 

Ga voor de charme van hout en het gemak van keramiek met houtlook tegels.

In onze showroom in Naaldwijk kunt u een ruime collectie keramische houtlook tegels bekijken. Tegels in veel formaten, uitvoeringen en kleuren. Met deze prachtige tegels maakt u een echte parketvloer, maar dan wel een vloer die tegen een stootje kan en geen onderhoud behoeft. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts. We hebben nog meer moderne tegellooks klaarstaan in onze showroom. Ga voor een robuuste uitstraling met natuursteenlook of creëer een elegante sfeer met marmerlook tegels. Voor een strakke allemansvriend kiest u voor een betonlook tegel. Onder een kleine greep uit onze houtlook collectie.

Houtlook

Houtlook 20×120

Houtlook 20×120 

Houtlook 20×120

Houtlook 20×120 

Houtlook 20×120

Houtlook 20×120

Houtlook 20×120

Houtlook 20×120

Houtlook

Houtlook 25×150

Houtlook 25×150

Houtlook 25×150

Houtlook 25×150

Houtlook series

In onze showroom kunt u betonlook tegels bekijken en direct combineren met wandtegels en sanitair voor uw badkamer. Onder treft u een overzicht van de meest gekozen betonlook series in ons assortiment. De moderne series omvatten verschillende kleuren, formaten en uitvoeringen.  Mooi op de vloer, maar ook een echte aanwinst op de wand.