Betonlook tegels: de perfecte basis 

Werken met keramische betonlook tegels is kiezen voor de perfecte basis overal in huis. De robuuste tegels passen namelijk bij elk interieur en woonstijl. De tegels zijn uitgevoerd in rustieke kleuren die zich prima laten combineren met uw meubilair. Betonlook tegels kenmerken zich door subtiele  kleurnuances en verfijnde texturen. Elke tegel heeft zijn eigen uniek print wat zorg voor een levendige vloer. En ook op de wand zijn de tegels meer dan welkom. Kom langs voor onze omvangrijke collectie betonlook tegels in vele kleuren en formaten. 

kleuren  

We bieden een ruime collectie betonlook tegels in vele kleuren. Voor een lichte sfeer in huis kiest u voor crème wit, beige of lichtgrijs. Wilt u een  elegante look creëren, ga dan voor een donkere tint met bruin of antraciet.  Wat u ook mooi vindt, we hebben ze allemaal in huis.

robuust 

De veelal grote tegels gecombineerd met de fijne texturen zorgen voor een robuuste en ingetogen uitstraling overal in huis. Ga voor een rustige vloer met een gevarieerde uitstraling. De hoogwaardige tegels zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

past altijd 

Betonlook tegels zijn overal in huis te gebruiken en passen bij nagenoeg elke woonstijl. Mooi voor nu en handig als u eens van meubilair wilt veranderen.

Inspiratie met betonlook 

Kom naar de showroom voor een ruime collectie betonlook tegels

In onze showroom in Naaldwijk kunt u een ruime collectie keramische betonlook tegels bekijken. Tegels in veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Stone Concepts. We hebben nog meer moderne tegellooks klaarstaan in onze showroom. Haal de natuur in huis met houtlook tegels, ga voor een robuuste uitstraling met natuursteenlook of creëer een elegante sfeer met marmerlook tegels. Onder een kleine greep uit onze betonlook collectie.

Betonlook

Betonlook taupe 60×60

Betonlook grijs 60×60

Betonlook bruin 60×60

Betonlook antraciet 60×60

Betonlook

Betonlook grijs 80×80

Betonlook beige 80×80

Betonlook antraciet 80×80

Betonlook

Betonlook beige 60×120

Betonlook zilver 60×120

Betonlook series

In onze showroom kunt u betonlook tegels bekijken en direct combineren met wandtegels of sanitair voor uw badkamer. Onder treft u een overzicht van veel gekozen betonlook series uit ons assortiment. De moderne series omvatten vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Mooi op de vloer, maar ook zeker op de wand.