Duka Gallery 3000 

Geef uw badkamer een boost met een douchewand of douchecabine uit de serie Duka Gallery 3000. Ervaar de perfectie in elk detail van deze moderne douchewanden. De onzichtbare technieken zorgen voor een degelijke constructie zodat de deur soepel kan bewegen en naadloos sluit. Standaard garandeert het zachte open-sluit systeem een onberispelijke douche-ervaring. De grote glazen oppervlakken zorgen voor ruimte en transparantie. Snelle en eenvoudige montage van het muurprofiel. Door de speciale schroef is boren overbodig. Ga voor een een premium douchecabine uit de serie Gallery 3000 en stel uw eigen cabine samen met een ruime keuze uit profielen, handgrepen en glassoorten.

Gallery 3000

Hoek douches
Eenvoudige installatie
Onderhoudsvrij
Autoclose systeem 

 

Profielkleuren

Mat zilver
Hoogglans zilver
Zwart

Glassoorten

Helder
Gesatineerd
Semi-gesatineerd
Grijs
Nebula


Duka

Alle douchewanden van Sealskin worden gemaakt van veiligheidsglas met de hoogste kwalificaties.

Kom langs voor de prachtige serie douchewanden van Duka Gallery 3000 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u de stijlvolle collectie douchewanden van het gerenommeerde Duka bekijken. We bieden naast douchewanden alles voor een moderne en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, badkamermeubels, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne verwarmde spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden ook hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. 

 

Hoekcabines

Sealskin Gallery 3000

Draaideur – zijwand

Draaideur met vast deel – zijwand

Sealskin Gallery 3000

Pendeldeur – zijwand

Hoekinstap met vaste delen

Sealskin Gallery 3000

Kwartrond met vaste delen

Profielkleuren

Sealskin Duka Acqua 5000

Mat zilver

Sealskin Stila 2000

Zilver hoogglans

Zwart

Glassoorten

Gesatineerd

Sealskin Gallery 3000

Grijs

Semi-gesatineerd

Sealskin Duka Acqua 3000 5000

Helder

Sealskin Stila 2000

Nebula

bekijk meer douchwanden van Duka

Sealskin
Soho

Maatwerk douchewand?
Stone Concepts maakt het voor u. Ruime keuze uit glas, profielen en grepen. Alles is mogelijk!

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.