Sealskin Soho

Kom langs voor een strakke cabine of inloopdouche uit serie Sealskin Soho. Ervaar de perfectie in elk detail van deze moderne douchewanden. De onzichtbare technieken zorgen voor een degelijke constructie zodat de deur soepel kan bewegen en naadloos sluit. Standaard garandeert het zachte open-sluit systeem een onberispelijke functie waardoor de deur naadloos sluit. Bijzondere details, zoals de verborgen scharnieren en de blinde bevestiging van de steun zorgen voor zijn moderne uitstraling. De draaideuren zijn te plaatsen met dorpel of volledig drempelloos. De Soho serie is niet voor niets al vele jaren een populaire keuze bij veel van onze klanten.

Soho

Draaideur douches
Inloop douches
Schuifdeur douches
Industrial Design
Easy Clean systeem

 

Profielkleur

Mat Zwart

Glassoort

Helder

Sealskin

Alle douchewanden van Sealskin worden gemaakt van veiligheidsglas met de hoogste kwalificaties.

Kom langs voor de prachtige serie douchewanden van Sealskin Soho 

In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u de stijlvolle collectie douchewanden van het gerenommeerde Sealskin bekijken. We bieden naast douchewanden alles voor een moderne en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons ook een ruim assortiment kranen, badkamermeubels, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een moderne verwarmde spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden ook hiervoor een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken.

Draaideur douches

 Sealskin Soho

Draaideur

 Sealskin Soho

Draaideur met vast deel

 Sealskin Soho

Draaideur – zijwand

 Sealskin Soho

Draaideur met vast deel – zijwand

n

Inloopdouches

Inloopdouche horizontaal & verticaal profiel

Inloopdouche horizontaal profiel

Schuifdeuren douches

 Sealskin Soho

Schuifdeur – zijwand

Schuifdeur – 2 zijwanden

bekijk meer douchwanden van Sealskin

Sealskin
Acqua 5000

Maatwerk douchewand?
Stone Concepts maakt het voor u. Ruime keuze uit glas, profielen en grepen. Alles is mogelijk!

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.