Luca waskommen

Geef kleur aan de badkamer met Luca waskommen. Deze unieke collectie uit Italië omvat maar liefst 15 moderne kleuren, dus er is altijd een waskom die past bij uw badkamer. Voor een stijlvol en decoratief accent in de badkamer bieden we wastafels met een terrazzo of natuursteen afwerking. Natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor een smaakvol accent in de badkamer. De omvangrijke collectie bestaat uit opzetwastafels in vele formaten, kleuren en vormen. De waskommen zijn uitgevoerd in keramiek, solid surface en mineral stone. Nieuw in de collectie zijn waskommen van glas. Kom langs voor deze prachtige collectie van Luca en Globo.

Luca waskommen

vele modellen
Globo Ceramics

36 kleuren
keramiek

solid surface 
transparant glas

Kleuren

15 kleuren
14 terra & stone minerals Wood, Bronze Gold

Grey-Black, Magma-Black., Smoke, Coffe en nog veel meer..

Uitvoeringen

Opzet waskom
Wandbevestiging
Plaatsing op frame

Metallo baden

Maak uw badkamer compleet met een exclusief bad met een luxe metaalcoating. Bekijk ze hier.

Kom langs voor de stijlvolle collectie Luca waskommen

In onze showroom in Naaldwijk kunt u ingerichte badkamers bekijken met stijlvolle waskommen en wastafels van Luca en Globo. De design wastafels uit Italië zijn een echte aanwinst voor uw badkamer. We hebben ook bijpassende toiletpotten en kranen voor u klaarstaan voor een harmonieus geheel. We bieden alles voor een moderne en praktische badkamer voorzien van alle gemakken. Kom langs voor een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We werken met  hoogwaardige producten van de beste merken, dus een bezoekje aan onze showroom is zeker de moeite waard!

Keuze uit 15 kleuren van Globo Ceramics

Agata

Bluette

Cachemire

Castagno

Fard

Felce

Ghiaccio

Lime

Glans Wit

Mat Zwart 

Mattone

Mat Wit

Perla

Senape

Smoke

Luca waskommen in vele uitvoeringen

Het assortiment is omvangrijk en gevarieerd. Er is altijd wel een Luca wastafel of waskom die past bij uw smaak en inrichting van de badkamer. Wastafels voor inbouw, plaatsing op een meubel of plank, wandbevestiging of combinatie met een frame.

Luca waskommen van glas

Luca Vetro
LUVE001

Luca Vetro
LUVE101

Luca Vetro
LUVE002

Luca Vetro
LUVE102

Luca Vetro
LUVE103

Luca Vetro
LUVE104

Luca Vetro
LUVE105

Solid surface

Mat Wit LUVA 1310 
  50x33x12,5 cm 

Mat Wit LUVA 1311
  40x35x12,5 cm 

  Mat Wit LUVA 1313
  52x38x12 cm 

Mat Wit LUVA 1360
  60x40x13,5 cm 

Castagno LUVA 1322CS
      57,5x41x14,2 cm

Cachemire LUVA 1322CC
      57,5x41x14,2 cm

Mat Wit LUVA 1322M
      57,5x41x14,2 cm

Antracite Mat LUVA 1322A
      57,5x41x14,2 cm

Globo waskommen in terra & stone minerals

Graniglia Beige  

Graniglia Beige

Peperino Grigio   

Portoro Marrone

Travertino

Arabescato Grigio

Arabescato Brown

Porto Nero

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.