Globo toiletten

Voor een moderne toiletpot of bidet bieden we de fraaie collectie van Globo toiletten. Stijlvol design uit Italië in vele vormen en formaten. De potten zijn verkrijgbaar in maar liefst 15 moderne kleuren. Kom langs en laat u verrassen door deze unieke collectie. De toiletpotten zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en staan garant voor duurzaam en zorgeloos gebruik. Kom ze bekijken in onze showroom en u kunt de potten direct combineren met een Globo fontein en mooie tegels voor het toilet. We helpen u graag op weg met leuke combinaties.

Globo

vele uitvoeringen
toilet & bidet
urinoirs
18 kleuren
mat en glans

Kleuren

Wit
Zwart

Goud
14 Globo kleuren

Uitvoeringen

staand
wand

Globo & Luca wastafels

Maak uw toilet compleet met een stijlvol fontein. Bekijk de collectie Luca fonteinen.

Kom langs voor stijlvolle Globo toiletten

In onze showroom in Naaldwijk kunt u ingerichte toiletruimtes bekijken met stijlvolle toiletten van Luca en Globo. De design potten uit Italië vormen een echt aanwinst voor uw toilet. We hebben ook bijpassende fonteinen en kranen voor u klaarstaan. We bieden naast artikelen voor het toilet ook alles voor een moderne badkamer. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. We werken met  hoogwaardige producten van de beste merken, dus een bezoekje aan onze showroom is zeker de moeite waard!

Globo toiletten in 14 kleuren

Agata

Bluette

Cachemire

Castagno

Fard

Felce

Ghiaccio

Lime

Mat Zwart 

Mattone

Mat Wit

Perla

Senape

Smoke

Vele uitvoeringen

Het Globo assortiment is omvangrijk en heel gevarieerd. Er is altijd wel een toiletpot of bidet die past bij uw smaak en het toilet.

Globo toiletten

Wandcloset 54×36 cm
Bekijk in de showroom

Wandbidet 
54×36 cm

Wandurinoir 30×35 cm
Bekijk in de showroom

Wandurinoir
30x35x56 cm

Wandcloset
   52x36cm

Staand toilet
    54x36cm

Wandcloset
   54x36cm

Wandcloset
   52x36cm

Wandcloset Wit
   54x36cm  

Wandcloset Goud
   54x36cm

Wandcloset Zwart
  54x36cm

Wandcloset Goud
   54x36cm

Complete badkamer 

Voor een complete badkamer komt u naar Stone Concepts. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen een droombadkamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en van alle gemakken is voorzien. En uitgerust met de beste materialen voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. Bij aanschaf van een complete badkamer en tegels maken we een 3d visualisatie voor een realistische impressie vooraf.  U bent van harte welkom in onze showroom.