Bliss Invia wastafels

Bliss Invia wastafels vormen een stijlvolle en functionele eyecatcher in uw badkamer. De wastafel is gemaakt uit een groot keramisch tegelpaneel van 12 mm dik. Hierdoor is de wastafel geheel naadloos, zelfs op de randen en hoeken. Keramiek staat bekend om zijn uitstekende technische eigenschappen en blijft altijd. mooi. Vocht en vlekken krijgen geen kans en de wastafel is eenvoudig te reinigen. Er is keuze uit 22 verschillende afwerkingen, dus er is altijd een kleur en look die past bij de stijl van uw badkamer. De wastafels zijn verkrijgbaar in 3 modellen en zijn volledig op maat samen te stellen. Zo creëert u een geheel eigen wastafel.  Er is keuze uit een enkele of een dubbele wastafel. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Bliss Invia

22 afwerkingen
op maat gemaakt 
3 modellen
kras en hittebestendig
eenvoudig reinigen

Kleuren

White, Earth, Titan Grey, Calacatta, Travertin, Armani, Jade, Intens, Black, Island en veel meer..

Uitvoering

Mat
Glans
Naadloos

Bliss wastafels

Meer Bliss wastafels bekijken? Ga naar ander mooie oplossing voor de badkamer.

Keuze uit 3 modellen

Een vrijhangende wastafel of liever een wastafels met onderkasten? De Bliss Invia wastafel kan los worden opgehangen of worden gecombineerd met onderkasten. De keuze hiervoor hangt af van de front- en zijskirts en derhalve kunt u kiezen uit drie modellen: model A, B en C.

Model A

Invia wastafel zonder skirts heeft een slank ontwerp van slechts 12 mm dik. Deze wastafel is te combineren met alle soorten onderkasten uit de Bliss Studio of de Elements serie.

Model B

Als u de voorkeur geeft aan een hoger frontskirt, is de Invia wastafel met skirts een uitstekende keuze. De skirts variëren in hoogte van minimaal 40 mm tot maximaal 400 mm. Deze wastafel is eveneens te combineren met alle onderkasten.

Model C

De Invia met skirts is ook vrij op te hangen aan de wand met ophangbeugels. De skirts hebben een minimale hoogte van 130 mm en een maximale hoogte van 400 mm.


Kies de afwerking die past bij uw badkamer

U kunt kiezen uit onderstaande looks en kleuren en zo stelt u de wastafel geheel op maat samen. In onze overzichtelijke showroom in Naaldwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken en wastafels van Bliss. Naast deze maatwerk wastafels bieden we tevens een ruim assortiment wastafels van diverse merken. Wastafels voor inbouw, hangende wastafels, meubelwastafels en vrijstaande wastafels. In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een moderne en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden en baden bekijken. En de badkamer is pas echt compleet met een fraai badkamermeubel en sfeervolle verlichting. Wat u ook zoekt, Stone Concepts heeft een ruim en gevarieerd aanbod van de beste merken voor u klaarstaan. 

Earth Glossy

White Copper Glossy

Sparkle Marble Glossy

Titan Grey Glossy

Karl Glossy

Boss Glossy

Island Glossy

Statuario Glossy

Jade Green Glossy

Prada Green Glossy

Venice Brown Glossy

Black Glossy

Ultimate Grey Matt

Armani Grey Matt

Terrazzo  Grey Matt

Calacatta Matt

White Pearl Matt

Travertin Matt

Intense Dark Grey  Matt

Earth Matt

Lauren Black Matt

Pure Black Matt

Enkele of dubbele spoelbak

U heeft de keuze om de wastafel geheel zelf in te delen en ook het formaat van de wastafel bepaalt u zelf. De geïntegreerde spoelbak kan links, rechts of in het midden worden geplaatst, waarbij u zelf bepaalt hoeveel ruimte er aan beide zijden overblijft. U heeft de keuze de wastafel in te richten met een enkele of dubbele spoelbak. De spoelbak is envelopvormig en centraal aflopend, waarbij het water naar het midden van de bak stroomt. U kunt ook kiezen voor een rechthoekig model, welke beschikbaar is in twee formaten: 50×28 of 60×28 cm.

Enkele spoelbak

De mogelijkheden zijn eindeloos. De spoelbak kan naar wens links, rechts of in het midden worden geplaatst terwijl u zelf de benodigde ruimte bepaalt aan beide zijden van de wasbak.

Dubbele spoelbak

Heeft u de ruimte? Dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een  dubbele spoelbak. Zo kunnen meerdere personen tegelijkertijd de badkamer gebruiken.